Technieken voor Chefs Vind hier culinaire inspiratie voor een nieuw gerecht of menu. Ontwikkeld door en voor professionele chefs. 35 technieken Groente konfijtenKonfijten van groente (zilverui en knoflook) in vetstof. Het karamelliseren van slagroomEen techniek om room noissette te maken in een hoge drukpan. Groente en fruit drogen Het maken van een bouillon in de hoge drukpanBereidt in 90 minuten de perfecte kippenbouillon. Het maken van een dressingDressing van citrus azijn, room en zestes. Het maken van vegetarische roomsauzenIn 3 stappen een vegetarische roomsaus bereiden. Het maken van een rode kool espumaLuchtige rode kool espuma op een cocktail met eend. Groente vacuüm garenGaren van groente onder vacuüm Het maken van gevogelte fond Het maken van een duct tape sausSaus van dashi, licorice, en honing. Vacuüm garen van visGaren van zalm onder vacuüm Het bereiden van de ultieme gefrituurde kipStap voor stap bereiden van gefrituurde kip.