Technieken voor Chefs

Vind hier culinaire inspiratie voor een nieuw gerecht of menu. Ontwikkeld door en voor professionele chefs.

 
35 technieken
Konfijten van groente (zilverui en knoflook) in vetstof.

Het karamelliseren van slagroom

Een techniek om room noissette te maken in een hoge drukpan.

Het maken van een bouillon in de hoge drukpan

Bereidt in 90 minuten de perfecte kippenbouillon.

Het maken van een dressing

Dressing van citrus azijn, room en zestes.

Het maken van vegetarische roomsauzen

In 3 stappen een vegetarische roomsaus bereiden.

Het maken van een rode kool espuma

Luchtige rode kool espuma op een cocktail met eend.

Groente vacuüm garen

Garen van groente onder vacuüm

Het maken van een duct tape saus

Saus van dashi, licorice, en honing.

Vacuüm garen van vis

Garen van zalm onder vacuüm

Het bereiden van de ultieme gefrituurde kip

Stap voor stap bereiden van gefrituurde kip.