Nationaal:

Bezoek Yerseke Oosterschelde kreeft

Voorlopige datum: voorjaar 2022

Inschrijving via secretariaat.

Programma:
11.45 uur:
Ontvangst bij de Oesterij met aansluitend een gezamenlijke lunch bestaande uit een plateau Fruits de Mer met o.a. een halve Oosterschelde kreeft p.p., oesters, kokkels, krabscharen, langoustines, wulken, alikruiken en crevettes. Dit wordt geserveerd met brood, saus en per persoon een halve fles wijn en water.

13.15 uur:
Rondleiding over de historische oesterputten met een gids. Hierbij krijgt men uitleg over alles wat te maken heeft met kreeft, oesters en mosselen.

14.15 uur:
Wandeling naar de haven voor opstap en op de rondvaartboot over de Oosterschelde.

14.45 uur:
Rondvaart over de Oosterschelde lands o.a. de mosselfabrieken en percelen.

16.45 uur:
Verwacht einde van het programma. 

yerseke1
yerseke2

Internationaal:

CC België bezoekt Kochen im Grünen

26 t/m 28 augustus 2022

Ketsch, Duitsland.

Aanmelden bij bestuur.

CC België bezoekt Rotterdam

19 oktober 2019

Zaterdag 19 oktober gaat we met z’n allen op bezoek naar Rotterdam onder leiding van onze gids Jeroen van Essen lid van kookclub Les Amis du Paradis.
In de voormiddag is er een gepland bezoek aan de foodmarket waar ook de lunch zal genuttigd worden. Na de lunch zullen we per bus gebracht worden naar CooksPoint waar we ontvangen worden met koffie & thee. Hier zal een rondleiding plaatsvinden door de Heer Franz Kliegel directeur Kookpunt. Na de rondleiding zal er een demonstratie / proeverij plaatsvinden. Rond 16u30 voorzien we nog een bezoek aan brouwerij Noord.

Bekijk hier het volledige fotoalbum: www.corpsculinaire.be/excursie-rotterdam-19-10-2019

rotterdam2